Termeni și condiții

Termeni și condiții- termene de utilizare

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de utilizare, înainte de a utiliza sau obține orice materiale, informații și/sau servicii prin intermediul acestui site.

Acest site este deținut de SC INTER PERNE SRL, societate comercială romanească, cu  sediul în județul Suceava, comuna Dumbrăveni, numărul  989, oraș Suceava, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. J33/339/2015, C.U.I 34363442. 

SC INTER PERNE SRL oferă accesul la site-ul și utilizarea site-ului www.asternuturipat.ro (“site-ul”), sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții (“Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastră sunteți de acord să respectați Termenii și Condițiile.

Lenjeriile de pat, pernele, husele, dar și celelalte produse comercializate în magazinul online www.asternuturipat.ro sunt noi.

Securitatea datelor personale și a informațiilor

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de Societate numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în desfășurare etc. și nu vor fi furnizate unei terțe părți.

Societatea garantează confidențialitatea informațiilor. Aceste date nu există fizic pe serverele care rulează site-ul WWW.ASTERNUTURIPAT.RO, ele fiind accesate numai de către personalul autorizat al societății.

Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului http://www.asternuturipat.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea firmei și este apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuală. 

Informații cu privire la livrare

Pentru ca produsele noastre să intre în posesia dumneavoastră cât mai repede posibil, vă oferim două posibilitați de livrare:

  • Prin livrare rapidă, cu firma de curierat GLS. Produsele vor ajunge în aproximativ 2 zile lucrătoare. Termenul este orientativ și poate fi modificat din motive independente de voința noastră. Prețul transportului este de 24 de lei, oriunde în țară.
  • Cu ridicare personală, de la punctele de lucru din Reșița (Bulevardul 1 Decembrie, sala Polivalentă) și Constanța (Piața Tomis III).

Clientul va fi contactat telefonic după plasarea comenzii pentru confirmarea acesteia.

Prețurile afișate includ TVA, dar nu și costul transportului.

În cazul deteriorării produselor trimise de noi în timpul trasportului, răspunderea revine firmei de curierat, în conformitate cu legislația în vigoare. 

Modalități de plată

Prin ramburs: Plata se va face agentului GLS, ramburs, la primirea coletului.

Plată online cu cardul în momentul plasării comenzii.

Plata directă la ridicarea produsului din Constanța sau Reșița (cash sau card). Plata se va efectua cash/card în momentul în care veți achiziționa produsele direct din magazinele noastre din țară.

Informații privitoare la returnarea produselor

Cumpărătorul are dreptul renunțe la cumpărare, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, cu condiția să anunțe prin intermediul e-mailului/telefonului. Cumpărătorul nu este nevoit să invoce un motiv pentru care renunță la cumpărare, dar este nevoie ca produsele trimise sa fie intacte, în ambalajul original, cu etichetele originale prezente. Noi vă vom înapoia contravaloarea comenzii dumneavoastră, cu excepția taxei pentru transport. Nu se vor restutui produsele deteriorate sau folosite. 

Garanția produselor

SC INTER PERNE SRL garatează calitatea produselor oferite spre vânzare. Produsele noastre sunt testate mai întâi de echipa noastră și, ulterior, puse la vânzare, deoarece dorim să oferim clienților noștri CALITATE.

Produsele noastre beneficiază de garanție de 30 de zile de la data achiziției (în conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G.174/2008). Prin aceasta garantăm că vă vom schimba produsul care are defect de fabricație (dacă nu se mai afla pe stoc, vă vom restutui contravaloarea acestuia în lei). În această situație, costul trasportului tur- restur va fi suportat de noi. Soluționarea garanției va fi făcută în maxim 30 de zile. Pentru soluționarea garanției, este necesar ca produsul să fie însoțit de copia facturii sau a bonului fiscal, după caz.  Garanţia nu se aplică în cazul defectelor survenite în urma întreţinerii necorespunzătoare sau a unei acţiuni mecanice sau chimice: rupere, tăiere, găurire, ardere, agenţi chimici agresivi etc.

Pernele vor fi însoțite de certificat de garanție, valabil 9 luni de la data achiziției. Dosurile sunt confecționate dintr-un material fin, rezistent, personalizat și dens, care nu permite trecerea penelor. Pernele nu se vor spălate cu apă și nici nu vor fi curățate cu soluții chimice. Aceste proceduri vor duce la pierderea garanției, dar și la deteriorarea pernelor. Se recomandă folosirea lenjeriei (feței de pernă), deoarece are rol de protecție. De asemenea, recomandăm aerisirea periodică a încăperilor, scuturarea pernelor și expunerea acestora la aer și soare. 

Lenjeriile/husele de pat și fețele de pernă beneficiază de garanție, cu condiția ca acestea să fie spălate la temperatura indicată pe etichetă. De asemenea, pentru a evita deteriorarea, se recomandă ca acestea să fie spălate cu țesături de aceleași culori. Se recomandă, pe cât posibil, ca lenjeriile să nu fie spălate cu alte tipuri de țesături. Înainte de prima utilizare a lenjeriei, recomandăm spălarea acesteia. De asemenea, după terminarea ciclului de spălare, lenjeriile trebuie scoase din mașina de spălat, pentru a evita șifonarea.

Dispoziții finale

Dacă întâmpinați o problemă cauzată de produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail sau să ne contactați telefonic. Aceasta va fi remediată în maxim 30 de zile de la data recepționarii e-mailului/ telefonului. În cazul în care aveți probleme legate de o comandă și nu găsiți rezolvare la departamentul de vânzări, puteți apela cu încredere la managerul Ciobanu Andrei, prin e-mail: [email protected]