fbpx

Pernă 40×40 din puf și pene (P-007-03)C1

58.00lei

Dimensiune – 40 cm X 40 cm
Culoare – Alb cu roz
Dos de pernă din 100% bumbac (145+- 1g/m2)
Umplutură Puf/pene de gâscă albe cca. 90-95 % puf
Greutate pernă – 300g

Descriere

Un somn odihnitor pentru fiecare…
Nouă, celor de la echipa Curățarea Pernelor HTT(Health Through Tradition – Sănătate prin tradiție), ne place somnul bun, de aceea îți aducem perna ta ideală la tine acasă!
De la perne mai ferme cu memorie până la cele mai tradiționale, cu pene și puf, indiferent de preferința ta personală, la noi găsești neapărat perna care ți se potrivește!
O pernă trebuie să îndeplinească mai multe condiții pentru a-ți putea oferi un somn cu adevărat odihnitor și sănătos:
• trebuie să îți susțină coloana vertebrală în poziția naturală;
• trebuie să îți asigure susținerea de care ai nevoie atunci când dormi în poziția ta preferată de somn;
• trebuie să îți mențină temperatura corpului;
• trebuie să fie confortabilă și flexibilă.

Cea mai importantă parte din pernă este cu siguranță umplutura acesteia. Datorită umpluturii vei avea suportul necesar de care ai nevoie în timpul somnului.

Toate pernele noastre sunt cu:
Dos de pernă din 100% bumbac (145+- 1g/m2)
Umplutură Puf/pene de gâscă albe cca. 90-95 % puf
Greutate pernă – 300g
Dimensiune – 40 cm X 40 cm

Alege perna potrivită în funcție de poziția preferată de somn!

DACĂ DORMI PE SPATE:
Alege o pernă joasă, care are o susținere pe zona gâtului, astfel vei avea o susținere adițională și confortabilă atunci când ești întins pe spate.

DACĂ DORMI PE O PARTE:
Dacă preferi să dormi pe o parte, perna potrivită pentru tine este aceea care îți va proteja spatele și gâtul. Optează pentru o pernă înaltă și fermă, cu o cantitate mare de umplutură care îți va sprijini gâtul atunci când dormi.

DACĂ DORMI PE BURTĂ:
Deși nu este cea mai sănătoasă poziție în care poți să alegi să dormi, unii nu-și pot imagina somnul fără aceasta. De aceea, alege o pernă cât mai joasă și moale care să nu-ți forțeze prea mult gâtul.

Ce spun clienții care au cumpărat de la noi:
-Perne confortabile, de o înaltă calitate, dar mai ales la un preț bun! Mă bucur nespus de mult că am avut ocazia să cumpăr perne de la dvs. O echipă de profesionaliști, care știu să-și facă bine meseria! Vă mulțumesc pentru un somn liniștit și odihnitor! Recomand cu încredere!
-Datorită dvs., însfârșit am un somn odihnitor. Calitatea pernelor se vede imediat ce acestea ajung la tine, o umplutură naturală, care îți dă confortul să ai parte de un somn cât mai liniștit și odihnitor! Recomand!
– Tipul de perne care îmbină în ele frumusețea și confortul! Un design care m-a cucerit deîndată ce le-am văzut, iar pe lângă aceasta, sunt foarte confortabile, perfecte pentru a te relaxa după o zi grea de muncă! Am solicitat să fie mai tari, am adăugat cate 100 g în fiecare pernă.

Atenție! În cazul în care ești alergic, perna trebuie să fie confecționată din materiale hipoalergice și rezistentă la acarieni.
Culorile și nuanțele din poze depind de setările ecranului (luminozitate, contrast, saturație), precum și de lumina din jurul dvs.. Pot fi diferite de cele reale.

Informații suplimentare

Compoziție

Bumbac Roma Dream

Culoare

Alb, Roz

Dimensiune pernă

40×40

Calitate puf

Calitatea I

Greutate

300g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pernă 40×40 din puf și pene (P-007-03)C1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *