Lenjerie de pat 2 persoane 100% bumbac LBP10024

199.00lei

Dimensiune cearșaf: 200×220

Dimensiune pilotă: 180×210

Dimensiune pernă: 50×70

SKU: 100024 Categorii: ,

Descriere

Lenjeriile din bumbac 100% se remarcă prin calitatea ţesăturii, a texturii fine şi a calităţii, fiind printre cele mai căutate de clienţii noştri. Calitatea somnului este direct influenţată de materialul lenjeriei pe care o alegi, de aceea recomandăm să optezi pentru materialele naturale, în special bumbacul.

Lenjeriile de pat nu au doar rolul de a acoperi salteaua, pernele şi pilota, ci, dacă sunt alese cum trebuie, ele devin adevărate piese de decor şi au un rol hotărâtor în designul interior al căminului dumneavoastră. De aceea, ne străduim să vă oferim o gamă diversificată de modele, pentru a transforma casele dumneavoastră în adevarate oaze de linişte şi relaxare.

Pe lângă designul inedit, lenjeriile noastre sunt foarte versatile și se potrivesc oricărui model de pat, întrucât au dimensiuni mari. Culorile sunt vii și rezistă la spălări îndelungate. Se pot curăța foarte ușor, la mașină automată, respectând instrucțiunile ce vi le punem la dispoziție. Dați frâu liber imaginației și alegeți-vă cele mai frumoase modele de lenjerii de pat ce, cu siguranță, vă vor încanta privirea și vă vor răsfăța somnul.

 • Sunt lenjerii de calitate superioară (Bumbac 100%);
 • Sunt la preţ promoţional (Preț de producător);
 • Avem o gamă variată de modele (Cele mai moderne și mai frumoase modele);
 • Sunt repartizate pe dimensiuni: dimensiunea cerșafului, dimensiunea cerșafului plic, dimensiunea feţelor de pernă;
 • Sunt repartizate în 3 tipuri:
  – Lenjerii de pat single (pentru o persoană);

– Lenjerii de pat dublu (pentru două persoane);

– Lenjerii de pat matrimonial (Euro);

 • Materialul (bumbacul) este de calitate germană și sunt debitate, croite și împachetate la firma noastră de la Suceava;
 • Stofe din fibre naturale

Bumbacul este o fibră naturală care produce o fibră puternică, subțire, perfectă pentru a face o ţesatură rezistentă și suficient de moale pentru a fi folosită la țeserea lenjeriei de pat. Lenjeria de pat din bumbac este una dintre cele mai căutate, însă prin simplul fapt că pe etichetă scrie 100% bumbac, nu înseamnă neapărat că este o lenjerie de calitate. Contează foarte mult tipul bumbacului folosit, lungimea și calitatea fibrei, de aici și variaţiile de preț între diverse tipuri de așternuturi. De aceea, înainte de a cumpăra o lenjerie de pat din bumbac e important să cunoaşteţi cât mai bine terminologia, pentru a fi siguri că lenjeria de pat cumpărată este cu adevărat ceea ce vă doriți.

 • De ce să alegem bumbacul?

Pentru că fibrele de bumbac sunt uşoare și poroase, astfel că țesătura rezultată din ele va fi una moale, care lasă aerul să treacă și respectiv pielea să respire în timpul nopţii, evitând transpiraţia. Lenjeria de pat din bumbac devine mai moale și mai placută la atingere cu fiecare spălare, fiind o lenjerie foarte durabilă în timp: cu cât bumbacul folosit este mai de calitate, cu atât lenjeria de pat va fi mai rezistentă și chiar dacă preţul iniţial este unul mai ridicat, se va dovedi a fi o adevarată investiție în timp. În funcţie de tipul de bumbac folosit, dar și în funcție de tipul de țesătură, aşternuturile din bumbac 100% au diverse modele și prețuri, pentru a se acomoda oricărui buget și a asigura un somn confortabil.

 • Printre avantajele țesăturii de bumbac putem numi următoarele:
 1. Țesăturile din bumbac arată durabilitate și utilitate bună. Bumbacul este o țesătură stabilă chimic, rămâne intactă chiar și după expunerea continuă la substanțe acide și alcaline.
 2. Capacitate mare de absorbție a apei. În atmosfera umedă, țesătură de bumbac poate absorbi 27% din apă fără să se umezească.
 3. Țesătură de bumbac are caracteristici de respirabilitate foarte bune, este hipoalergenică, agreabilă la atingere, se potrivește perfect pentru persoane cu hipersensibilitate a pielii. Are conductivitate termică scăzută, prin urmare, este o țesătură ideală atât pentru haine de vară, cât și de iarnă: vara protejează pielea de căldură, iar iarna păstrează căldura corpului.
 4. Țesăturile de bumbac sunt ușor de vopsit.
 5. Țesăturile de bumbac au caracteristici foarte mici de elasticitate, astfel încât acestea aproape nu se întind.
 6. Sunt ușor lavabile și pot fi călcate chiar și la temperaturi ridicate.

 

 • Proprietățile lenjeriilor din bumbac:
 1. Bumbacul este 100% natural și datorită acestei proprietăți este non alergenic
 2. Lenjeriile din bumbac sunt moi
 3. Bumbacul permite o bună aerisire și păstrează corpul aerisit
 4. În mod natural, bumbacul absoarbe și elimină umezeala corpului cu ușurință
 5. Este perfect pentru cei care suferă de astm, deoarece, spre deosebire de alte materiale, acesta nu eliberează particule mici, care pot declanșa un atac
 6. Este biodegradabil
 7. Ţesătura poate suporta temperaturi ridicate, fără a afecta calitatea sau durabilitatea sa. Prin urmare, țesăturile din bumbac pot fi sterilizate, ceea ce le face perfecte pentru nou-nascuți.
 1. Bumbac 100%
 2. Greutate ţesătură 200 gr/m2
 3. Nu se scămoşeaza după spălare
 4. Țesătură rezistentă la spălări repetate și la uzură în timp

 
Culorile și nuanțele din poze depind de setările monitorului (luminozitate, contrast, saturație), precum și de lumina din jurul dvs.. Culoarea poate fi diferită de cea reală. 🙂

Informații suplimentare

Compoziție

Bumbac Roma Dream

Culoare

Maro

Dimensiune cearșaf de pat

200×220

Dimensiune cearșaf de pilotă

180×210

Greutate

550g

Numărul de bucăți în set

4

Dimensiune față de pernă

50×70

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lenjerie de pat 2 persoane 100% bumbac LBP10024”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *