fbpx

Set 2 Fețe de pernă cu fermoar 40×40 52%bumbac 48%polyester 03303

14.00lei

Set fețe de pernă

Material: 52% bumbac 48%polyester
Dimensiune: 40×40

SKU: 03303 Categorie:

Descriere

Fețele de pernă din 52%bumbac 48% polyester se remarcă prin calitatea ţesăturii, a texturii fine şi a calităţii, fiind printre cele mai căutate de clienţii noştri. Calitatea somnului este direct influenţată de materialul pe care îl alegi, de aceea recomandăm să optezi pentru materialele naturale, în special bumbacul.

Sunt fețe de pernă de calitate superioară (52%bumbac 48% polyester);
Sunt la preţ promoţional (Preţ de producător);
Avem o gamă variată de modele;
Sunt repartizate pe dimensiuni;
Fețele de pernă au fermoar și mărginuță;
Materialul (bumbacul) este de calitate germană și sunt debitate, croite şi împachetate la firma noastră de la Suceava.

Stofe din fibre naturale
Bumbacul este o fibră naturală care produce o fibră puternică, subţire, perfectă pentru a face o ţesatură rezistentă şi suficient de moale pentru a fi folosită la ţeserea fețelor de pernă. Fața de pernă din bumbac este una dintre cele mai căutate, însă prin simplul fapt că pe etichetă scrie 100% bumbac, nu înseamnă neapărat că este o față de pernă de calitate. Contează foarte mult tipul bumbacului folosit, lungimea şi calitatea fibrei, de aici şi variaţiile de preţ între diverse tipuri de fețe de pernă. De aceea, înainte de a cumpăra o față de pernă din bumbac e important să cunoaşteţi cât mai bine terminologia, ca să fiţi siguri că fața de pernă cumpărată este cu adevarat ceea ce vă doriţi.

De ce sa alegem bumbacul?
Pentru că fibrele de bumbac sunt uşoare şi poroase, astfel că ţesătura rezultată din ele va fi una moale, care lasă aerul să treacă şi respectiv pielea să respire în timpul nopţii, evitând transpiraţia. Fața de pernă din bumbac devine mai moale şi mai placută la atingere cu fiecare spălare, fiind o față de pernă foarte durabilă în timp: cu cât bumbacul folosit este mai de calitate, cu atât fața de pernă va fi mai rezistentă şi chiar dacă preţul iniţial este unul mai ridicat, se va dovedi a fi o adevarată investiţie în timp. În funcţie de tipul de bumbac folosit dar şi în funcţie de tipul de ţesătură, fețele de pernă din bumbac 100% au diverse modele şi preţuri, pentru a se acomoda oricărui buget şi a asigura un somn confortabil.

Printre avantajele țesăturii de bumbac putem numi următoarele:

Țesăturile din bumbac arată durabilitate și utilitate bună. Bumbacul este o țesătură stabilă chimic, rămâne intactă chiar și după expunerea continuă la substanțe acide și alcaline.
Capacitate mare de absorbție a apei. În atmosfera umedă, țesătură de bumbac poate absorbi 27% din apă fără să se umezească.
Țesătură de bumbac are caracteristici de respirabilitate foarte bune, este hipoalergenică, agreabilă la atingere, se potrivește perfect pentru persoane cu hipersensibilitate a pielii.
Are conductivitate termică scăzută, prin urmare, este o țesătură ideală atât pentru haine de vară cât și de iarnă: vara protejează pielea de căldură, iar iarna păstrează căldura corpului.
Țesăturile de bumbac sunt ușor de vopsit.
Țesăturile de bumbac au caracteristici foarte mici de elasticitate, astfel încât acestea aproape nu se întind.
Sunt ușor lavabile și pot fi călcate chiar și la temperaturi ridicate.

Proprietățile fețelor de pernă din bumbac:
Bumbacul este 100% natural și datorită acestei proprietăți este non alergenic
Fețele de pernă sunt moi și nu freacă dur pe piele
Bumbacul permite o bună aerisire și păstrează corpul aerisit
În mod natural bumbacul absoarbe și elimina umezeala corpului cu ușurință.
Este perfect pentru cei care suferă de astm, deoarece, spre deosebire de alte materiale, aceasta nu eliberează particule mici, care pot declanșa un atac
Este biodegradabil
Ţesătura poate suporta temperaturi ridicate, fără a afecta calitatea sau durabilitatea sa. Prin urmare, țesături din bumbac pot fi sterilizate, ceea ce le face perfecte pentru nou-născuți.
Bumbac 52%; 48% polyester
Nu se scămoşeaza după spălare
Ţesătură rezistentă la spălari repetate și la uzura în timp.

Informații suplimentare

Culoare

Gri

Numărul de bucăți în set

2

Compoziție

Bumbac Gold

Dimensiune față de pernă

40×40

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 2 Fețe de pernă cu fermoar 40×40 52%bumbac 48%polyester 03303”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *