fbpx

Garantii

Produsele achiziţionate prin intermediul site-ului nostru se pot returna în cazul în care nu sunteţi pe deplin mulţumit(ă) de acestea, în 10 zile lucrătoare de la primirea lor, conform Art. 4 Cap. I ORDONANŢA nr. 130 din 31 august 2000, privind regimul juridic al contractelor la distanţă, fară penalităţi şi fară invocarea vreunui motiv.
Produsele achiziţionate se returnează prin aceeaşi firmă de curierat şi în aceeaşi stare în care au fost recepţionate, taxele fiind suportate de client. Nu se acceptă produsele care prezintă modificări fizice sau care au ambalajele deteriorate.
În cazul în care la recepţionarea produsului sunt constatate greşeli de fabricaţie sau acesta nu corespunde cu specificaţiile prezente pe site-ul nostru, returnarea produsului se face fară implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului.
Contravaloarea comenzii se va înapoia de http://asternuturipat.ro în termen de 7 zile lucrătoare de la data denunţării unilaterale, în scris a contractului conform legii în vigoare, prin ramburs. Contractul este încheiat în momentul emiterii facturii fiscale şi nu când este lansată comanda.
Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de către noi, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Toate produsele comercializate de 4 beneficiază de garanţie conform legislaţiei în vigoare.
Produsele vin însoţite de certificat de garanţie oferit de comerciant, astfel pentru a beneficia de garanţie acesta trebuie folosit împreună cu factura fiscală. Comercinatul se angajează în a remedia defecţiunile apărute la produse sau în a le înlocui cu altele noi, pentru cele aflate în termenul de garanţie. Garanţia se realizează prin repararea sau înlocuirea produsului defect, în cazul în care reparerea sau înlocuirea nu este posibilă, comerciantul returnează contravaloarea achitată de către client, precum şi dacă acesta solicită returnarea. În cazul asigurării garanţiei prin repararea produsului, termenul de garanţie al acestuia se va prelungi.
Folosirea produsului în alte condiţii decât cele specificate la instrucţiunile de folosire sau produsele care prezintă urme de arsuri, rupturi, găuri care nu s-ar fi putut produce în condiţii normale de folosire atrag anularea/pierderea garanţiei.
Cumpărătorul trebuie să nu deterioreze produsul şi să respecte instrucţiunile de utilizare ale acestuia, pentru a beneficia de garanţia acordată